Tokaj dry 2018

Tokaj dry 2018

karadi-berger-tokaj-dry-2018-cimkeIgazi birtokbor, a Palandor, a Narancsi és a Haraszt dűlőből szüretelt Furmint, Hárslevelű és fűszerként egy kis Sárgamuskotály. Utóbbi két szőlőfajta bodzás – sárgadinnyés intenzív gyümölcsösséget kölcsönöz a bornak. 2018 forró nyara szépen lekerekítette a savakat, könnyű bor, kis maradékcukorral és sok-sok gyümölccsel, a korty végén finom, sós ásványosság.

Ételajánlat: ázsiai fűszerekkel: gyömbérrel, ánizzsal, korianderrel készült könnyű ételek

Készült: 2.341 palack

Palackár: 2.500 Ft 

Feldolgozás: többszöri szüret, augusztus 21-tól október közepéig; bogyózás után hagyományos kosaras présen lett feldolgozva, mustülepítés után inox tartályban erjedt és érlelődött.

Szőlő: 45% Furmint, 45% Hárslevelű, 10% Sárgamuskotály

alkohol12,9%
titrálható sav6,2g/L
cukormentes extract19,0g/L
maradékcukor7,4g/L
PH3,18 
összes kéndioxid83ng/L
NÉBIH kódGOSH 

 

  
  • A bort megrendelni a boraszat@karadiesberger.hu mailcímen keresztül lehet.
  • Kérjük ne felejtse el megadni pontos címét és mobil elérhetőségét is, hogy szállítónk az átadás-átvétel pontos időpontját egyeztetni tudja Önnel.
  • A megrendelés menetéről bővebben az Árlista, szállítási feltételek oldalunkon olvashat.